Palovaroitin- ja murtohälytinjärjestelmät Haminasta

Palovaroitin- ja murtohälytinjärjestelmät lisäävät kotisi tai kiinteistösi turvallisuutta helposti, nopeasti ja varmasti. Kymen Sähköpalvelu asentaa luotettavat ja vain Tukesin (Turvatekniikan keskus) hyväksymät palovaroittimet ja murtohälyttimet ammattitaidolla Haminan ja Kotkan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää! (((LINKKI: Yhteystiedot-sivu)))

Palovaroitin on yksinkertainen tapa huolehtia turvallisuudesta

Palovaroittimien tehtävänä on pelastaa ihmishenkiä, ja ne ovatkin olleet pakollisia jokaisessa asunnossa jo vuodesta 2000 lähtien. Palovaroitin havaitsee alkavan tulipalon mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja edesauttaa henkilöiden pelastautumista ajoissa. Palovaroitin toimii joko pattereilla tai sähköverkossa, joka poissulkee mahdollisuuden palovaroittimen toimimattomuudesta. Kymen Sähköpalvelulta hankitut palovaroitinjärjestelmät ovat alan standardien mukaisia ja Turvatekniikan Keskus Tukesin hyväksymiä.

Murtohälytin pitää kutsumattomat vieraat loitolla

Murtohälytinjärjestelmä on tehokas keino torjua kutsumattomia vieraita kodista, kesämökiltä tai yrityksestä. Jo pelkkä ilmoitus murtohälyttimen olemassaolosta, kuten tarra tai muu näkyvä ilmoitus, voi pelotella pitkäkyntiset tiehensä. Kymen Sähköpalvelun kautta saat eri toimintaperiaatteilla toimivia murtohälytinjärjestelmiä, joilla lisäät kiinteistöjen turvallisuutta ja omaa mielenrauhaasi silloin, kun et ole paikalla.

Tilaa palovaroitin- ja murtohälytinjärjestelmät ammattilaiselta

Palovaroitin tai murtohälytin ovat pieniä investointeja, joilla on hädän hetkellä valtava merkitys. Kymen Sähköpalvelu auttaa sinua turvaamaan kodit ja kiinteistöt luotettavilla järjestelmillä Haminan ja Kotkan seudulla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meille lisää tarvitsemistasi sähköalan palveluista oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kymen Sähköpalvelu

49490 HAMINA

Y-tunnus: 1971375-6
Puh: 040 509 5654

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kymen Sähköpalvelu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa