Palovaroitin- ja murtohälytinjärjestelmät Haminasta

Palovaroitin- ja murtohälytinjärjestelmät lisäävät kotisi tai kiinteistösi turvallisuutta helposti, nopeasti ja varmasti. Kymen Sähköpalvelu asentaa luotettavat ja vain Tukesin (Turvatekniikan keskus) hyväksymät palovaroittimet ja murtohälyttimet ammattitaidolla Haminan ja Kotkan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää! (((LINKKI: Yhteystiedot-sivu)))

Palovaroitin on yksinkertainen tapa huolehtia turvallisuudesta

Palovaroittimien tehtävänä on pelastaa ihmishenkiä, ja ne ovatkin olleet pakollisia jokaisessa asunnossa jo vuodesta 2000 lähtien. Palovaroitin havaitsee alkavan tulipalon mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja edesauttaa henkilöiden pelastautumista ajoissa. Palovaroitin toimii joko pattereilla tai sähköverkossa, joka poissulkee mahdollisuuden palovaroittimen toimimattomuudesta. Kymen Sähköpalvelulta hankitut palovaroitinjärjestelmät ovat alan standardien mukaisia ja Turvatekniikan Keskus Tukesin hyväksymiä.

Murtohälytin pitää kutsumattomat vieraat loitolla

Murtohälytinjärjestelmä on tehokas keino torjua kutsumattomia vieraita kodista, kesämökiltä tai yrityksestä. Jo pelkkä ilmoitus murtohälyttimen olemassaolosta, kuten tarra tai muu näkyvä ilmoitus, voi pelotella pitkäkyntiset tiehensä. Kymen Sähköpalvelun kautta saat eri toimintaperiaatteilla toimivia murtohälytinjärjestelmiä, joilla lisäät kiinteistöjen turvallisuutta ja omaa mielenrauhaasi silloin, kun et ole paikalla.

Tilaa palovaroitin- ja murtohälytinjärjestelmät ammattilaiselta

Palovaroitin tai murtohälytin ovat pieniä investointeja, joilla on hädän hetkellä valtava merkitys. Kymen Sähköpalvelu auttaa sinua turvaamaan kodit ja kiinteistöt luotettavilla järjestelmillä Haminan ja Kotkan seudulla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meille lisää tarvitsemistasi sähköalan palveluista oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Suosittele meitä