Kaikenlaiset sähkötyöt niin kotiin kuin kesämökillekin Haminasta

Kymen Sähköpalvelu on sähköalan ammattilainen, joka hoitaa kotisi tai vapaa-ajan kiinteistösi sähkötyöt nopeasti ja vaivattomasti varmistaen aina asennusten käyttöturvallisuuden. Tarvitsitpa sitten repsottavien pistorasioiden korjausta tai koko sähköistyksen vastavalmistuneeseen taloon, Kymen Sähköpalvelu toteuttaa kaikenlaiset sähkötyöt palvellen asiakkaita Haminan ja Kotkan seudulla. Teemme sähkötyöt koteihin ja kesämökkeihin myös saaristossa. Ota yhteyttä!

Sähkötyöt aina pienistä asennuksista isoihin kokonaisuuksiin

Rakensitpa uutta tai remontoitpa vanhaa, sähkötyöt ovat yksi tärkeimmistä työvaiheista koko projektissa. Toimivat sähköt ovat nykyaikaisen elämän perusedellytys, ja ilman sähköä monet päivittäiset toimet hankaloituvat. Kymen Sähköpalvelu auttaa sinua kaikenlaisten sähkötöiden parissa: pienten, korjausluontoisten sähkötöiden ohella voimme suunnitella ja toteuttaa sähköistykset vaikka koko taloon. Huolellinen suunnittelu edistää kotisi energiatehokkuutta, joka näkyy myöhemmin sähkölaskussasi. Muista myös palovaroitin- ja murtohälytinjärjestelmämme!

Sähkötyöt sujuvasti kuntoon ammattilaisten avulla

Sähkötöitä ei koskaan tule suorittaa itse, vaan paikalle kannattaa kutsua sähköalan ammattilainen. Kymen Sähköpalvelu hoitaa sähköt kuntoon niin koteihin kuin kesämökkeihinkin Haminan ja Kotkan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meille lisää tarvitsemistasi sähköalan palveluista oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kymen Sähköpalvelu

49490 HAMINA

Y-tunnus: 1971375-6
Puh: 040 509 5654

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kymen Sähköpalvelu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa