Sähkötyöt yrityksille sähköasennuksista antenni- ja teleasennuksiin Haminasta

Kymen Sähköpalvelu tarjoaa kattavat sähköalan palvelut Haminan ja Kotkan seudun yrityksille. Hoidamme sähkötyöt kaikenlaisiin liike-, varastointi- ja tuotantotiloihin ripeästi ja ammattitaitoisesti huomioiden yritysten erityistarpeet. Asennettiinpa uutta tai korjattiinpa vanhaa, Kymen Sähköpalvelun kanssa yrityksesi sähkötöissä ei mene kauan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuoliset sähköalan palvelut Kymenlaakson alueella

Kymen Sähköpalvelun kautta saat muun muassa sähkösuunnitelmat, sähköasennukset, automaatioasennukset, antenni- ja televerkkoasennukset sekä tietoverkkoasennukset yrityksesi toimenkuvasta ja tarpeista riippuen. Sähkötyöt kannattaa aina teettää ammattilaisella paitsi turvallisuustekijöiden myös taloudellisuuden kannalta. Huolellinen sähkösuunnittelu parantaa yrityksen energiatehokkuutta ja pienentää näin sähkökuluja. On tärkeää huomioida myös se, että vakuutus ei korvaa mahdollisia vahinkoja, mikäli sähkötöitä ei ole tehty ammattimaisesti.

Räätälöimme sähkötyöt yrityksesi tarpeiden mukaan!

Tarvitsitpa sitten pientä ja nopeaa tai kokonaisvaltaista ja kattavaa sähköalan palvelua, Kymen Sähköpalvelulta saat sähkötyöt yrityksesi tarpeisiin räätälöitynä. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, sillä löydämme varmasti yrityksesi tarpeita vastaavat ratkaisut kustannustehokkaasti. Soita ja pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meille lisää tarvitsemistasi sähköalan palveluista oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kymen Sähköpalvelu

49490 HAMINA

Y-tunnus: 1971375-6
Puh: 040 509 5654

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kymen Sähköpalvelu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa